De sta op stoel

De sta op stoel helpt!

Als u niet meer zo goed te been bent dan kunnen simpele dingen vaak problemen met zich mee brengen. Zo kan iets als het opstaan uit een stoel, of juist in een stoel gaan zitten, moeilijk voor u worden. Ook als u om andere redenen fysiek minder fit bent, dan kan het zijn dat je jouw lichaam niet meer kunt ondersteunen als je gaat zitten. Als dit het geval is kun je je in een stoel laten ploffen, maar dit kan weer slechte gevolgen hebben voor uw fysieke gezondheid op de lange duur.

Als u een mindere fysieke toestand heeft, zou het natuurlijk fijn zijn als u hulp zou hebben bij het opstaan uit de stoel en bij het gaan zitten in de stoel. Er is natuurlijk niet altijd iemand aanwezig om u te helpen, maar er is gelukkig een oplossing. Dankzij de sta op stoel kunt u weer gemakkelijk gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

De sta op stoel is voorzien van een elektromotor die u helpt met op te staan uit uw stoel. Ook kan deze zelfde elektromotor u helpen met te gaan zitten in uw stoel. De sta op stoel helpt u weer met gemak in en uit uw stoel te komen.

Voor wie is de sta op stoel

De sta op stoel is voor mensen die minder goed te been zijn, bijvoorbeeld lichamelijk gehandicapten of senioren. Veel mensen uit deze groep zien de voordelen van een sta op stoel en schaffen er een aan. De mensen die een sta op stoel aanschaffen zijn vaak veelzitters. Veelzitters zijn mensen die door hun fysieke toestand gedwongen zijn veel tijd zittend door te brengen. Het is dus fijn als u dan in een comfortabele stoel zit.

De sta op stoel geeft u de juiste ondersteuning die u nodig heeft. Niet alleen helpt de sta op stoel u met in en uit uw stoel te komen, ook zijn het zeer mooie en comfortabele stoelen. Als u dus fysiek in een mindere staat bent en u problemen ervaart met het op staan uit uw stoel, dan is de sta op stoel wellicht iets voor u.

Vergoed door zorgverzekering?

Aangezien de sta op stoel aardig prijzig is, maar het uw leven wel vergemakkelijkt, is enige vergoeding van de zorgverzekeraar bij de aanschaf natuurlijk welkom. U heeft de kans dat u een volledige sta op stoel vergoed krijgt door uw zorgverzekering. Wij raden altijd aan om hiervoor uw zorgverzekeraar te benaderen, en niet alleen onderzoek te doen op het internet. U kunt ook vaak bij een verkooppunt of zorgwinkel informatie krijgen over welke stoelen u vergoed krijgt. U kunt bij ons, maar ook bij een andere zorgaanbieder vragen welke stoelen u vergoed krijgt. Veel dealers van de sta op stoelen hebben daar informatie voor liggen en kunnen u direct vertellen wat u wel en niet vergoed kunt krijgen. Op deze manier kunt u een model uitzoeken wat u volledig vergoed krijgt. Of u kunt er voor kiezen een iets luxer model te nemen en zelf nog wat bij te betalen.

Meer informatie inwinnen over de sta op stoel

Als u een sta op stoel wilt gaan aanschaffen, zoek dan eerst rustig goede informatie over wat de soorten en mogelijke sta op stoelen voor u zijn. Er zijn vele verschillende sta op stoelen te verkrijgen. Bedenk hierbij dat u op zoek gaat naar een sta op stoel die bij u past, maar die ook bij uw huis past!

U kunt op deze website al kijken naar het aanbod van de stoelen en de eventuele extra mogelijkheden. Als u een goed idee heeft van wat er te krijgen is kunt u naar een verkooppunt of zorgwinkel gaan, of kunt u, als u dat liever doet, gelijk een stoel via de website bestellen. Bij een zorgwinkel of ander verkooppunt kunt u ook een goed inzicht krijgen wat de mogelijkheden voor u zijn. Als u iets ziet wat bevalt kunt u ook daar de stoel natuurlijk meteen bestellen. In de meeste gevallen zit er levertijd op de stoelen. Heel soms is hij in voorraad en kunt u de sta op stoel direct meenemen.

Bent u geïnteresseerd in een sta op stoel, maar wilt u zeker weten dat die ene stoel bij u past? Of weet u nog niet welke het beste bij u of uw woning past? Het is dan mogelijk om bij ons een thuisdemonstratie aan te vragen! Vraag dan hier vrijblijvend een thuisdemonstratie bij u thuis aan!

Bent u wellicht slecht ter been en wilt u liever niet helemaal naar een zorgwinkel reizen? Ook dan kunt u deze thuisdemonstratie aanvragen.

Bij een thuisdemonstratie of bij het verkooppunt zelf kunt u een goed inzicht krijgen wat de mogelijkheden voor u zijn. Als u iets ziet wat bevalt kunt u de stoel natuurlijk meteen bestellen en soms kan deze dan gelijk of anders zeer spoedig bij u thuis geïnstalleerd worden. In de meeste gevallen zit er wel enige levertijd op de stoelen. Heel soms is hij in voorraad en kunt u de sta op stoel direct meenemen.