Doge sta op stoelen

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een Doge sta op stoel?

De Doge Collection is al tijden een begrip in de wereld van aangepast zit meubilair. Doge is dan ook een van de grootste aanbieders van de sta op stoelen. Door het ruime assortiment van Doge sta op stoelen is er altijd wel een gepaste stoel voor te vinden die aan uw wensen voldoet. De meubelstukken van Doge zijn met uiterste zorg gemaakt en samengesteld zodat uw zitcomfort verzekerd is.

Productlijnen van Doge sta op stoelen

Doge heeft twee verschillende productlijnen voor hun sta op stoelen. De Doge Modulair is de wat luxere lijn van Doge. Alle stoelen die uit de Modulair productlijn komen zijn op maat te laten maken voor u zodat uw optimaal zitcomfort gegarandeerd kan worden. Ook kunt u alleen stoelen uit de Modulair collectie achteraf verstellen. De andere productlijn van Doge is de Multisit. Bij de stoelen uit de Multisit collectie worden uw maten opgemeten. Aan de hand van uw maten wordt de stoel in de fabriek gemaakt. Beide productlijnen van Doge zijn voorzien van een kantelmechanisme. Dankzij het kantelmechanisme maken de Doge sta op stoelen het u weer makkelijk om op te staan uit uw stoel.

Waar kunt u terecht voor Doge stoelen

Als u graag een sta op stoel wilt hebben van Doge dan maakt u daar een goede keuze mee. Door voor een vertrouwd merk als Doge te gaan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Als u meer informatie wil over deze Doge sta op stoelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn voor een doge sta op stoel. Ook kunt u eventuele thuis demonstraties krijgen met de Doge sta op stoelen. Doe altijd goed onderzoek na een sta op stoel voor u uw keuze maakt. Wij hebben een team van specialisten voor u klaar zitten die u kunnen helpen met al uw vragen. Aarzel dus niet als u een vraag heeft en kom er direct mee naar voren. Neem alle modellen door met onze specialist, deze kan u vertellen welk stoel u de beste ondersteuning kan bieden.

Vergoeding van een Doge stoel

Een Doge sta op stoel kan een erg dure aanschaf zijn. In sommige gevallen kunt u een doge sta op stoel gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoed krijgen. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding neem dan contact op met ons team van specialisten. Wij kunnen u precies vertellen wat u wel en niet vergoed kunt krijgen. We kunnen samen met u de modellen doornemen die u volledig of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen. Als u eenmaal weet wat u wel en niet vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar kunt u een keuze gaan maken. Vraag ook altijd naar het advies van de specialist en neem dit mee in uw keuze. Als u de keuze heeft gemaakt welke stoel u wilt hoeft u hem alleen nog te stylen. Kies de passende kleuren en stoffen die bij de rest van uw interieur passen.