Fitform sta op stoelen

Steeds meer mensen kiezen een Sta op stoel

Fitform sta op stoelen geven u veel comfort! De Fitform sta op stoelen zijn ontwikkeld om aan al uw wensen tegemoet te komen. Welk type postuur u ook heeft u kunt in de Fitform sta op stoelen goed tot rust komen. De sta op stoelen worden gematcht bij uw persoonlijke wensen zodat u heerlijk comfortabel kunt zitten. Om ook uw spieren te ontspannen heeft u een goed zittende relaxfauteuil nodig. Een goed passende verstelbare stoel heeft u met Fitform gevonden aangezien de sta op stoelen aansluiten bij uw relax wensen.

Houdingen Fitform sta op stoelen

Om lekker het lichaam te kunnen ontspannen kunt u de drie onderdelen van de Fitform sta op stoelen afzonderlijk van elkaar aanpassen. Daartoe maakt u handig gebruik van de afstandsbediening zodat u vol automatisch in de gewenste stand komt te zitten of liggen. Het houdt in dat uw spieren compleet worden ontlast waarmee u goed tot ontspanning kunt komen. Bent u eenmaal uitgerust of wilt u opstaan dan zorgen de Fitform sta op stoelen ervoor dat u gemakkelijk op beide benen komt te staan.

Verstel- en instelmogelijkheden

Omdat de sta op stoelen vol automatisch werken kunt u het in alle standen zetten. U heeft vele verstel en instelmogelijkheden waarmee rug, zitdeel en de voeten complete steun en rust worden gegeven. De Fitform sta op stoelen zijn ergonomisch ontworpen waarmee het altijd heerlijk aansluit op de wensen van uw lichaam. Zo kunt u genieten van het prachtig ontworpen en comfortabel zittende sta op stoelen van Fitform.

Handig een thuis test doen

Via de ziekteverzekering of Fitform heeft u de mogelijkheid om de sta op stoelen uit te proberen. Daartoe komt Fitform sta op stoelen bij u aan huis met meerdere proefopstellingen. Bij een thuis demonstratie kunt u de handigheid van de Fitform sta op stoelen testen zodat u zelf merkt hoe u het in huis kunt gebruiken. Daarbij kunt u proberen hoe de Fitform relaxfauteuil in gebruik is. Ontspan uw lichaam en sta daarna weer goed op door gebruik te maken van de Fitform sta op stoelen. Laat u tijdens de thuis demonstratie uitvoerig informeren naar de mogelijkheden en uitvoeringen van de sta op stoelen.

Fitform binnen zorgpolis

Schaft u de Fitform sta op stoelen aan wegens een aandoening of ziekte dan heeft u mogelijk recht op onkostenvergoeding. De zorgpolis deelt dan mee in uw onkosten zodat u goed zittende Fitform sta op stoelen in huis kunt halen. Neem uw voordeel en verzilver de bijdrage binnen de ziektekostenverzekering. Zo kunt u tegen een gereduceerd tarief uw Fitform sta op stoelen nemen door huur of koop. Zorg ervoor dat u voor de aanschaf compleet bent ingelicht aangaande de leveringsvoorwaarden en of u recht heeft op een bijdrage binnen de zorgpolis.

Fitform bij u in huis

Omdat u moeilijk in de benen kunt komen of snel vermoeid bent doet u er goed aan om de Fitform sta op stoelen in huis te halen. Het is een genot voor uw spieren en gewrichten omdat u er compleet mee relaxt. Geniet ook van de goede kwaliteiten van deze steun biedende sta op stoelen zodat u in uw eigen fauteuil optimaal tot rust kunt komen. U heeft het verdiend om Fitform in huis te hebben.