Jori relaxfauteuil

Steeds meer mensen ervaren de luxe van Jori relaxfauteuil

Comfort en ontspanning verkrijgt u met de Jori relaxfauteuil! De Jori relaxfauteuil is een uitmuntende stoel en gemaakt om in alle gemakken te voorzien. Lekker het lichaam ontspannen is nog nooit zo fijn geweest. Met de Jori relaxfauteuil heeft u de mogelijkheid om ieder deel van uw lichaam te ontspannen en te ontlasten. Daarnaast ziet de Jori relaxfauteuil er eveneens statig en robuust uit en past daarmee binnen iedere inrichting. Wilt u ook een prachtig uitziende stoel hebben waarin u iedere dag heerlijk tot rust komt neem dan de Jori relaxfauteuil. Wat maakt de Jori relaxfauteuil een heerlijke stoel om te hebben?

Comfort met Jori relaxfauteuil

Met de Jori relaxfauteuil zit u heerlijk zacht en comfortabel. Het materiaal waarop u zit – veelal van stof of leder gemaakt – heeft een goed zachte vulling. Omdat de Jori relaxfauteuil met de ergonoom is ontwikkeld ondersteunt de stoel het lichaam op allerlei verschillende manieren. Comfortabel zitten is dus met Jori relaxfauteuils nog nooit zo handig geweest. Zorg er ook voor dat u op een comfortabele wijze ontspant door het lichaam te ontlasten.

Handig in alle posities gezet

Door het inwendige motoriek heeft u de mogelijkheid om het lichaam in de juiste houding te zetten zodat u optimaal ontspant. Wegens ziekten kan het lichaam snel vermoeid zijn of doen spieren of gewrichten pijn. Middels de Jori relaxfauteuil kun je effectief relaxen juist omdat u op een handige manier het lichaam ontspant. Zorg er ook voor dat u het lichaam in de juiste positie zet om handig tot rust te komen. Wilt u daarna opstaan dan kost het u verder geen moeite omdat de relaxfauteuil u elektronisch op beide benen zet.

Jori relaxfauteuil uitproberen

Via de fauteuil aanbieder of de ziektekostenverzekeraar kunt u een demonstratie aanvragen waarmee u zelf ondervindt hoe gemakkelijk de Jori relaxfauteuil werkt. Door comfortabel te zitten en de afstandsbediening te gebruiken kunt u daarbij uitproberen hoe het systeem werkt. Ook u kunt na een demonstratie in aanmerking komen van uw eigen Jori relaxfauteuil. Vraag bij de zorgverzekering na wat de voorwaarden zijn waarbij u van de relaxfauteuil gebruik kunt maken.

Kopen of huren Jori relaxfauteuil

Afhankelijk van het ziektebeeld en de klachten heeft u mogelijk recht op ziektekosten vergoeding bij de aanschaf van de Jori relaxfauteuil. Dit is uiteraard afhankelijk van de dekking en type zorgpolis dat u heeft. Laat u door de ziektekostenverzekeraar informeren naar de mogelijkheid van onkosten vergoeding bij de aanschaf van uw eigen Jori relaxfauteuil.

Ontspan door de Jori relaxfauteuil

Met de veelzijdigheid van de relaxfauteuil kan iedereen met spierklachten het lichaam laten relaxen. Goed tot rust komen zorgt ervoor dat u andere bezigheden met veel kracht kunt uitvoeren. Door tijdens het rusten krachten uit te sparen kunt u op een dag meer doen. Ook het opstaan verloopt vol automatisch en kost u dus geen energie. Relax ook door de Jori fauteuil aan te schaffen. Informeer bij de zorgpolis onder welke voorwaarden u de stoel in huis kunt halen.