Kwaliteit en garantie

Steeds meer mensen erkennen de kwaliteit van sta op stoelen

Sta op stoelen zijn stoelen die gemaakt zijn met een medisch oogpunt bij de ontwikkeling van de stoel. De stoelen zijn bedoeld om mensen te helpen met het opstaan uit hun stoel, of om ze te ondersteunen bij het zitten gaan in de stoel. Daarnaast wordt er rekening gehouden met een aantal andere aspecten waardoor de kwaliteit van een sta op stoel tot stand komt.

Omdat de sta op stoelen voor medische doeleinden zijn gemaakt ligt de kwaliteit sowieso vaak al iets hoger dan bij normale stoelen. De stoelen zijn gemaakt voor zogenaamde veelzitters, veelzitters zijn mensen die door hun fysieke toestand gedwongen zijn om het grootste deel van de dag in hun stoel te zitten. Omdat de stoelen veel gebruikt worden door de mensen die er in zitten moet de kwaliteit van de stoel hoog zijn, anders zouden de sta op stoelen een slechte duurzaamheid hebben en daar zijn de stoelen te duur voor.

Om de kwaliteit van de sta op stoelen te kunnen garanderen maken de fabrikanten gebruik van duurzame en kwalitatief hoge vullingen en stoffen om de sta op stoelen mee op te bouwen. U heeft hier zelf wel nog zeggenschap over omdat u keuze heeft uit meerdere stoffen en vullingen voor uw stoel. De kwaliteit van uw stoel hangt dus ook samen met het bedrag dat u bereid bent om te besteden aan de sta op stoel.

Garantie van een sta op stoel

Als u een sta op stoel nodig heeft dan is dit een belangrijke aankoop voor u. Bij een aankoop die van groot belang is voor onze gezondheid willen we natuurlijk een bepaalde zekerheid hebben. Om u deze zekerheid te bieden krijgt u garantie op de sta op stoelen.

Levenslang garantie

Als er iets kapot zou gaan aan uw sta op stoel dan kunt u dit gratis laten maken mits de slijtage onder de garantie valt. Bij veel merken sta op stoelen heeft u levenslang garantie op een fabrieksfout die opspeelt bij de sta op stoel.

De precieze garantie voorwaarden zijn per fabrikant en verkooppunt van de sta op stoelen verschillend. Het is wel belangrijk dat u goede garantie voorwaarden heeft afgesproken met het verkooppunt waar u uw sta op stoel heeft aangeschaft. Als u niet geheel tevreden bent over de garantie wat u krijgt, vraag dan aan de verkoopmedewerker of die hier niet nog iets aan kan doen. In sommige gevallen kan een winkel medewerker u nog een extra garantie bieden waardoor u met een gerust gevoel uw sta op stoel kunt kopen.

Vragen over de kwaliteit of garantie

Als u nog verdere vragen heeft over de kwaliteit of garantie van een bepaalde sta op stoel dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee verder. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en naar voren komen met alle vragen die u heeft betreffende de sta op stoelen.

Wij zorgen er voor dat er een specialist aanwezig is om u goed en deskundig verder te helpen met de vragen die u heeft omtrent de garantie en kwaliteit van de sta op stoelen. Mocht er even niemand aanwezig zijn om u direct te helpen dan zorgen wij ervoor dat u zo snel als mogelijk een goed antwoord krijgt op de vragen die u heeft.

Als u de kwaliteit van de sta op stoelen zelf wilt ervaren dan is dit ook mogelijk. U kunt een afspraak met ons maken voor een demonstratie van de sta op stoelen. We komen dan met enkele modellen lang uw huis en demonstreren de sta op stoelen. U kunt dan zelf ervaren hoe fijn de stoelen zitten en dat ze van een degelijk materiaal gemaakt zijn. Ook kunt u thuis helemaal verder geholpen worden met alle vragen die u op dat moment nog heeft en eventueel kunt u een mooie sta op stoel bestellen en de garantievoorwaarden doornemen die van toepassing zijn op de uitgekozen sta op stoel.