Relax stoel

Steeds meer mensen ontspannen met een relax stoel

Wilt u echt lekker zitten? Maak gebruik van de relax stoel om tot ontspanning te komen. Patiƫnten en zieke personen met spier- en gewrichtspijn klachten kunnen maar moeilijk tot rust komen. Daarnaast geeft het veel inspanning om uit een diepe comfortabele stoel te komen. Die tijd is nu voorbij met de heerlijk comfortabele vol automatische relax stoel. Het geeft de mogelijkheid om in ieder mogelijke stand tot rust te komen waarna men middels de afstandsbediening handig zonder inspanning weer rechtop kan staan. Oftewel ook al verblijft men alleen thuis dan kan men heerlijk van de relax stoel gebruik maken en altijd zonder problemen er weer uitkomen. Neem contact op met je zorgverzekering aangaande de voorwaarden dat je je eigen relax stoel kunt verkrijgen.

Vele voordelen van relax stoel

Om optimaal te kunnen genieten van rust waarbij de spieren en gewrichten goed ontspannen maak je gebruik van de relax stoel. Het zorgt ervoor dat men in de juiste positie geen spieren hoeft te gebruiken waarnaast gewrichten worden ontlast. Het geeft de mogelijkheid om te ontspannen en eventueel een lekkere middag dut te doen. Profiteer van het lekker ontspannen zijn door comfortabel in de relax stoel te genieten.

Wil ook JIJ een demonstratie thuis?

Om er achter te komen hoe goed de relax stoel werkt doe je er goed aan om een eigen thuis demonstratie van de relax stoel te krijgen. Daartoe kun je contact op nemen met de leverancier of zorgverzekeraar. Middels een afspraak kun je de relax stoel bij huis uitproberen zodat je achter de veelzijdigheid van de stoel kunt komen. Ervaar hoe het is om een relax stoel met een simpele druk op de knop te bedienen zodat je handig van de liggende naar de staande stand komt. Ontspan en sta daarna zonder inspanning op zodat het lichaam compleet is uitgerust.

De relax stoel financiering

Om de relax stoel bij je in huis te krijgen dient het uiteraard te worden gefinancierd. Daartoe zijn meerdere mogelijkheden:

  • men koopt of huurt het zelfstandig;
  • men kan het krijgen als onderdeel van een zorgpolis pakket;
  • de zorgverzekering deelt deels mee in de kosten van de relax stoel bij jouw in huis.

Voor het verkrijgen van de meest gunstige financiering voor de relax stoel doe je er verstandig aan om naar de voorwaarden van de zorgverzekering en de aanvullende polis te informeren. Er kan een goede kans zijn dat je wel recht hebt op een gedeeltelijke onkostenvergoeding.