Relaxfauteuil

Wil u ook profijt hebben van een relaxfauteuil?

Kies voor de relaxfauteuil zodat je je lichaam en geest rust kunt geven. Personen die minder kracht in het lichaam hebben of pijn hebben, kunnen gewoonlijk lastig uit een stoel komen. Om teveel inspanning, pijn en moeite te voorkomen kan men de relaxfauteuil gebruiken. Daarmee kan men in alle denkbare posities tot rust komen. De relaxfauteuil is ervoor gemaakt om de minder sterke persoon toch de mogelijkheid te geven om te relaxen en zonder moeite uit de stoel te komen. De relaxfauteuil kan namelijk automatisch in verschillende standen worden gezet zodat het lichaam in een rustgevende houding komt. Spieren worden ontzien en gewrichten worden niet belast. Dat houdt in dat men goed kan profiteren door de relaxfauteuil te nemen. Waar moet men op letten bij de aanschaf van een relaxfauteuil?

Automatische verstelling relaxfauteuil

Gebruik maken van de relaxfauteuil houdt in dat men vol automatisch de standen kan veranderen. Afhankelijk van je eigen voorkeur kun je de relaxfauteuil in meerdere posities zetten zodat het lichaam een rustgevende houding krijgt. Profiteer van de rustgevende relaxfauteuil zodat je op een handige manier al liggend of zittend uitrust om daarna handig uit de relaxfauteuil op te staan.

Dekking binnen zorgpolis

Heb je een bepaalde ziekte dan kun je mogelijk in aanmerking komen van een vergoeding in de onkosten. Het biedt je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd bedrag de relaxfauteuil aan te schaffen en van de gunstige werking te profiteren. Je doet er dus goed aan om de dekking van de zorgpolis na te kijken in hoeverre jij recht hebt op een vergoeding in de aanschaf van de relaxfauteuil. Informeer bij de ziektekosten verzekeraar onder welke voorwaarden dat jij de relaxfauteuil in huis kunt krijgen.

Huren of kopen relaxfauteuil

Afhankelijk van de dekking en je eigen financiƫle middelen heb je een bepaald budget waarmee je de relaxfauteuil kunt aanschaffen. Het kan betekenen dat je:

  • een complete vergoeding krijgt zodat je de relaxfauteuil grotendeels gratis in huis hebt staan;
  • de relaxfauteuil gaat huren. In dat geval kun je tegen een gunstig tarief maandelijks van de comfortabele relaxfauteuil profiteren;
  • het gaat kopen. Je bent kapitaalkrachtig genoeg en dus kun je overwegen om de relaxfauteuil zelf aan te schaffen.

Doe ook de afweging om tussen huren of kopen te kiezen zodat jij van de relaxfauteuil tegen goede voorwaarden kunt gebruik maken.

Algemene voorwaarden van de relaxfauteuil

Omdat je een huur- of koopcontract aangaat voor het verkrijgen van de relaxfauteuil heb je eveneens rechten. De relaxfauteuil moet altijd aan de te verwachten prestaties voldoen waarnaast het motoriek en bekleding altijd in goede conditie is. Dat zijn de uitgangspunten waarmee men goed kan relaxen en daarna kan opstaan uit de relaxfauteuil. Lees altijd de algemene voorwaarden door aangaande de relaxfauteuil zodat je altijd weet wat je rechten en plichten zijn. Je heb namelijk altijd recht op een goed werkende relaxfauteuil.