Relaxstoel

Wilt u ook comfortabel zitten in de relaxstoel?

Wist u dat personen met verminderde bewegingscapaciteit slecht uit stoelen overeind kunnen komen? Met een relaxstoel in huis kan men echter op een vol automatische manier vanuit een relaxpositie zoals zittend of liggend gaan staan. Daartoe maakt de relaxstoel gebruik van een aantal bewegingsfuncties welke zijn opgenomen in het binnenste van de relaxstoel. De relaxstoel is een multifunctionele stoel zodat het lichaam in iedere positie kan worden gezet. Het houdt in dat bij de meest gunstige stand iedere spier en gewricht door de relaxstoel kan ontspannen. Ga ook heerlijke achterover liggen in de relaxstoel zodat het lichaam kan uitrusten. Daarna sta je gemakkelijk weer op door de opstaande beweging van de relaxstoel. Profiteer en geniet nu door de relaxstoel te nemen. Neem contract met de zorgverzekeraar op om naar de dekking van jouw polis te informeren.

Welke bewegingen kan u maken?

Met de relaxstoel in huis kan men lekker uitrusten in iedere gewenste positie. De stoel kan in onderdelen worden aangepast qua stand zoals de volgende verschillende onderdelen:

  • het voeteneind;
  • het zitgedeelte;
  • de rugsteun.

Door een vergaande reikwijdte van de stoeldelen kan men op de relaxstoel languit rusten maar ook in verschillende houdingen zittend genieten. De relaxstoel is ervoor bedoeld om het lichaam van de minder krachtige persoon te laten uitrusten. Dat zorgt namelijk voor ontspanning van de minder goed functionerende spieren en gewrichten zodat men minder pijnlijk is. Neem ook de relaxstoel zodat je op een goede manier thuis tot rust kunt komen.

Uitgerust zonder inspanning opstaan

Iedere heeft momenten op de dag dat men alleen even lekker tot rust wil komen. Voor diegene met pijn in het lichaam of juist weinig kracht in de spieren kan het op staan uit een stoel of bank veel problemen geven. Daarnaast vergt het veel inspanning. De kracht van de relaxstoel is dat men het lichaam in iedere houding kan positioneren zodat de spieren optimaal tot rust kunnen komen. Men kan er dan ook goed een middagdutje in doen. Middels de handige afstandsbediening zorgt men ervoor dat de juiste ruststand wordt gevonden. Na het relaxen kan de stoel weer in de normale of staande toestand worden gebracht zodat de zittende persoon gemakkelijk uit de relaxstoel glijdt en op beide benen staat.

Thuis demonstratie bijwonen

Via de zorgverzekeraar of leverancier is het mogelijk om een thuis demonstratie van de relaxstoel te verkrijgen. Daartoe krijgt men dus een bezoek aan huis zodat de mogelijkheden van de relaxstoel bij u aan de deur worden getoond. Neem gerust plaats in de stoel en ervaar hoe het is om heerlijk van de relaxstoel gebruik te kunnen maken. Op die manier kun je snel overwegen om te gaan profiteren van de heerlijke relaxstoel.

Bestellen voor koop of huur

Om de relaxstoel te kunnen krijgen heb je de keus uit verschillende soorten modellen, materialen en kleuren. De relaxstoel kan daardoor ook worden gecombineerd met iedere inrichtingsvorm zodat het in iedere huiskamer past. Je kunt de relaxstoel huren maar ook kopen zodat je van de heerlijke comfort kunt genieten. Informeer bij de zorgverzekering in hoeverre jouw polis dekking geeft voor een relaxstoel bij jou in huis.