Sta op fauteuil

Ook u kan ontspannen met de sta op fauteuil

Heb je te weinig kracht om makkelijk uit jouw stoel te komen? Dan maak je van de sta op fauteuil gebruik om gemakkelijk op je voeten te komen! De sta op fauteuil is er speciaal voor ontwikkeld voor mensen met lichaamsproblemen om toch te ontspannen en gemakkelijk uit de fauteuil te kunnen komen. Daartoe is een vol automatisch handig bestuurbare stoel ontwikkeld zodat iedere persoon goed zit en eenvoudig kan opstaan. Profiteer van de handige sta op fauteuil zodat je zonder inspanning kunt op staan. Waar dien je verder rekening mee te houden als je de sta op fauteuil wilt aanschaffen?

Spaar uw krachten: sta op fauteuil

Voor mensen met spierklachten, pijn in de gewrichten of diegene met versnelde vermoeidheid is de sta op fauteuil een belangrijke aanwinst. Men kan ermee goed het lichaam laten rusten zodat spieren en de bewegende delen tot rust komen. Zorg er ook voor dat je op een goede manier kunt relaxen door de sta op fauteuil te nemen. Middels de afstandsbediening kun je:

  • gemakkelijk in de liggende rust positie komen;
  • specifieke punten elektronisch aanpassen;
  • handig opstaan door een geleidelijk opgaande beweging.

Dit houdt in dat de fauteuil door inwendige motortjes alles van je overnemen waardoor je feitelijk geen krachten hoeft te gebruiken. Oftewel met de sta op fauteuil kan iedereen het lichaam ontzien echter op een goede comfortabele manier ontspannen.

Contact voor thuis demonstratie fauteuil

Weet je nog niet zeker of een sta op fauteuil iets voor jou is dan kun je een thuis demonstratie aanvragen. Dit kun je doen via de zorgverzekeraar maar ook via de leverancier. De test sta op fauteuil komt bij jou aan huis zodat je op een gemakkelijke manier de proef op de som kunt nemen. Op die manier weet je direct en snel wat de gunstige voorwaarden van de sta op fauteuil inhouden en hoe goed comfortabel je erin kunt zitten. Laat je overtuigen door thuis een demonstratie te krijgen van de sta op fauteuil.

Relaxstoel kopen of huren

Om de sta op fauteuil in huis te kunnen nemen dien je daartoe kosten te maken. Je kunt overwegen om het te kopen of te huren. Doe je de aanschaf wegens medische klachten dan heb je goede kans dat je een deel van de kosten binnen de aanvullende zorgpolis terug kunt krijgen. Laat je daartoe uitvoerig informeren door jouw ziektekostenverzekeraar. Ook jij kunt tegen gunstige voorwaarden een lekkere sta op fauteuil in huis halen. Profiteer van een zacht prijsje en laat je lichaam daarnaast uitvoerig ontspannen. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar zodat jij weet waar je aan toe bent.