Traplift

Ondersteuning van een traplift

Een traplift is een product met medische en praktische doeleinden. De traplift is bedoeld voor mensen die problemen hebben met de trap in hun eigen huis. Als u zelf niet meer goed de trap op en af kunt lopen in uw eigen huis, dan is dat er vervelend en wilt u hier een oplossing voor.

De traplift zorgt er voor dat u weer zonder problemen de trap op en af kunt. Door middel van een plateau of een zitje wordt u de trap op en af gebracht. Dit plateau of zitje is bevestigd aan een reling die langs uw trap loopt.

Een traplift speciaal voor u

Als u problemen heeft met de trap en u schaft hier een traplift voor aan, dan wilt u natuurlijk dat deze traplift voldoet aan uw eisen. Zo zijn er vele verschillende mogelijkheden en designs voor de trapliften. Hierdoor kunt u een mooi model uitkiezen dat leuk bij de rest van uw huis past.

Ook kunt u er voor zorgen dat de traplift de juiste ondersteuning biedt. De traplift heeft natuurlijk een functie waar aan voldaan moet worden. Zo kunt u uw traplift aan laten passen met extra functies voor veiligheid of comfort.

Stel uw traplift goed samen zodat u een traplift heeft die speciaal voor gemaakt wordt en aan uw eisen voldoet. Hierdoor kunt u extra genieten van uw eigen traplift.

Voordelen van een traplift

Als u geen gebruik meer kunt maken van uw trap, dan zijn er een aantal mogelijkheden die u heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld verhuizen naar een gelijkvloerse woning, of kunt u een aanbouw doen. De traplift heeft vele voordelen ten opzichten van de andere opties.

  • Een traplift is snel en makkelijk bij u in huis aangebracht. U zit dus niet weken lang met bouwvakkers over de vloer.
  • U kunt gewoon uw hele huis blijven gebruiken. Doordat u uw hele huis kunt gebruiken blijft uw boven verdieping ook netjes en onderhouden.
  • Het is een relatief goedkope optie om een traplift te plaatsen.
  • Trapliften worden in sommige gevallen vergoed door uw zorgverzekering.


Hulp of advies nodig

Als u een traplift wilt gaan aanschaffen dan is dit een belangrijke aankoop. Bij het aanschaffen van een traplift dient u enkele opties  te overwegen. Door samen met een specialist aan de slag te gaan bent u verzekerd van een goede traplift.

Als u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden rondom trapliften, dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Wij kunnen dan een afspraak met u maken om alle verschillende design mogelijkheden en extra opties door te nemen.

Ook kunt u een demonstratie bij ons aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van wat de traplift voor u kan betekenen. Ook kan onze specialisten u meer informatie geven over de mogelijkheden met uw zorgverzekering.

In sommige gevallen kunt u uw traplift vergoed krijgen door uw zorgverzekering. Als uw zorgverzekering geen vergoeding biedt voor uw traplift, dan is er nog de mogelijkheid om een traplift te huren of zelf te kopen.